mindfulness moving  
→ Forside
Om CD'erne
Seminarer
Hvem er vi
  website in Danish  website in English  website in Italian  website in Dutch  Website in Norwegian
 

Nytårsretreat:

folder om "mysterieskolen", sommer 2016
     

dancers
 foto: Niels Viggo Hansen, tak til Hanne Dauggaard  
Vores webside har fået ny struktur

Hvis din browser ikke automatisk tager dig derhen om et par sekunder, kan du klikke her: www.moving-meditaiton.dk

-----Åbne aftner i København og Århus
Åbne after er åbne for alle, og du behøver ikke melde dig til på forhånd.  Entre 100 kr, studerende 50 kr.

  • København april / maj, dato kommer snart7-9. juli 2017: Midsommer Mysterieskole
Det var så smukt og vildt og dejligt sidste år, så vi gør det igen: tre
dage  med 100% fordybelse og 100% sommer . Vi lover også at gentage det store Kosmogonia mysterieforløb i midten. Datoerne kommer snarest - det bliver de tre dage umiddelbart efter Gomde's summercamp, lige omkring 5 juli. Denne gang har vi også Charlotte Juul med på team'et - og andre kunstnerisk-meditative sommergæster.

      Læs det hele her (kursus-folder om både indhold og praktikaliteter)
      Tildmeld pr email
      Facebook-event


30. dec 2017-1. jan 2018: Nytår med fordybelse og bevægelse

D
en årlige nytårs-mysteriefest. Officielt opslag kommer først efter sommerferien, men vi har allerede fået de første reservationer. Skriv til os hvis du også vil sikre dig en plads.
              

Om vores weekends og længere seminarer

Meditation og kropslig bevægelse kan forstærke og berige hinanden. I de seneste årtier har flere skoler udviklet forskellige former for meditativ bevægelse, men det er stadig et kreativt felt, og der er store uudnyttede potentialer for personlig udvikling, terapi og pædagogik. Vi udvikler og træner en række arbejdsformer som allerede er etableret, vi inddrager musikalske, filosofiske og gruppedynamiske ressourcer, og vi lader nye former blive til i det nærende fælles felt som opstår.

Seminarerne har derfor en unik form: en kombination af meditations-retreat med stille meditationsperioder, professionel træning hvor du får lejlighed til at formidle og få feedback, solide dansemeditations-sessions hvor du får arbejdet kroppen dejligt igennem, og filosofiske fælles udforskninger af krop, ånd, selv og bevægelse.

Seminarerne har rammer der understøtter processen: god lyd, smukke omgivelser, god mad.

Vi har ingen formelle adgangskrav, men seminarerne er primært tilrettelagt for professionelle som arbejder med andre - mindfulness-instruktører, terapeuter, lærere. Det er en fordel at have en vis erfaring med egen meditationspraksis. Er feltet nyt for dig, kan det være en ide at detlage i en af vores åbne aftner først, og træne i nogle uger med vores CD. Som en velfunderet begyndelse på en egen meditationspraksis anbefaler vi i øvrigt mindfulness- kurser med certificerede MBSR-instruktører, eller Gomde's grundkurser i buddhistisk meditation.


 
 
 kontakt :    
→ Info@