mindfulness moving  
→ Forside
Om CD'erne
Seminarer
Hvem er vi
  website in Danish  website in English  website in Italian  website in Dutch  Website in Norwegian
 

Nytårsretreat:

folder om "mysterieskolen", sommer 2016
     

dancers
 foto: Niels Viggo Hansen, tak til Hanne Dauggaard  
Kommende seminarer og events


30. sep - 2. okt 2016: Mysterieskole-weekend
Fordybende weekend-seminar i meditation og filosofi. Vi  træner og undersøger det største "mysterium": den levende vågenhed og dens strømme i vores livs dimensioner. Hele spektret fra dyb stilhed til bevægelse og fællesskab. Med Niels Viggo Hansen og Charlotte Juul. For begyndere og vidlt erfarne.

 

Åbne aftner i København og Århus
Åbne after er åbne for alle, og du behøver ikke melde dig til på forhånd.  Entre 100 kr, studerende 50 kr.

30. dec 2016 - 1. jan 2017: Nytår med fordybelse og Bevægelse
Nytårs- retreatet er en klassiker, og selvfølgelig holder vi det igen - for fjerde gang.
"Dans kærlig farvel til gamle cirkler, og skab rum i sind og krop, til nye bevægelser"

      → Detaljeret information (kursus-folder)
      Tildmeld pr email
      Facebook-event              

Om vores weekends og længere seminarer

Meditation og kropslig bevægelse kan forstærke og berige hinanden. I de seneste årtier har flere skoler udviklet forskellige former for meditativ bevægelse, men det er stadig et kreativt felt, og der er store uudnyttede potentialer for personlig udvikling, terapi og pædagogik. Vi udvikler og træner en række arbejdsformer som allerede er etableret, vi inddrager musikalske, filosofiske og gruppedynamiske ressourcer, og vi lader nye former blive til i det nærende fælles felt som opstår.

Seminarerne har derfor en unik form: en kombination af meditations-retreat med stille meditationsperioder, professionel træning hvor du får lejlighed til at formidle og få feedback, solide dansemeditations-sessions hvor du får arbejdet kroppen dejligt igennem, og filosofiske fælles udforskninger af krop, ånd, selv og bevægelse.

Seminarerne har rammer der understøtter processen: god lyd, smukke omgivelser, god mad.

Vi har ingen formelle adgangskrav, men seminarerne er primært tilrettelagt for professionelle som arbejder med andre - mindfulness-instruktører, terapeuter, lærere. Det er en fordel at have en vis erfaring med egen meditationspraksis. Er feltet nyt for dig, kan det være en ide at detlage i en af vores åbne aftner først, og træne i nogle uger med vores CD. Som en velfunderet begyndelse på en egen meditationspraksis anbefaler vi i øvrigt mindfulness- kurser med certificerede MBSR-instruktører, eller Gomde's grundkurser i buddhistisk meditation.


 
 
 kontakt :    
→ Info@