Udgivelser

“Tre Dansemeditationer” (CD, 2014) Tre 20-minutters bevægelses-meditationer med grundige skridt-for-skridt instruktioner og musik som er specielt designet til øvelserne.

Fra 2021 kan udgivelsen ikke længere købes, hverken som CD eller downloads, men lydfilerne kan hentes gratis her. De kan også findes og høres på streaming-tjenester som Spotify. Der findes den i øvrigt også på engelsk, og vi kan anbefale at prøve at lytte til den udgave. Canadiske Heidi Mack’s smukke indfølende stemme gør den vist bedre end den danske original.

Bonus-tracks: Lydspor til oplevelser og øvelser (2015). En web-udgivet samling af musik, lydbaggrunde og guidede øvelser produceret til brug i Moving Meditation’s egne workshops og retreats.

Samlingen omfatter blandt andet de store langsomme lydbilleder – “droner” – som vi bruger i vores workshops og som mange har spurgt til. Den er lagt frem til gratis og fri afbenyttelse for alle der har været på vores worskshops her.

Kroppens Alfabeter, 1 (2016)

En dynamisk kropsgennemgang på 20 minutter, som mange kender fra vores workshops. Nu har vi indspillet specialkomponeret musik til den, og Maria har indtalt en meget inspirerende guidning hen over.

Kroppens alfabeter 1 kan høres her.

Bogen om bevægende meditation

Bogen om bevægende meditation er indtil videre internt materiale for den inderkreds som træner formidling af Moving Meditaiton med os.

Men send os en email hvis du er interesseret i at læse de første 25 sider igennem (på engelsk) og give os feedback.