Nytårsmysteriet online

HVIS VI BLIVER NØDT TIL AT AFLYSE nytårs-retreatet på Strandgården på grund af covid-19 restriktioner fra myndighederne, vil alle tilmeldte få besked med det samme, og med det samme få deres deltagerbetaling retur. Derefter vil vi i så fald tilbyde et online-forløb.

ET ONLINE MOVING MEDITATION RETREAT vil være en særlig oplevelse. Vi vil holde to intensive døgn sammen, hvor vi mødes til meditationer, gruppe-sessioner, filosofiske udforskninger osv. svarende til de møder vi ville have haft på Strandgården og i Gomdes tempel. Der vil også periodevis være dynamiske meditationer til musik (her kan du eksperimentere med at bruge mobiltelefon med hovedtelefoner eller koble pc eller mobiltelefon til dit lydanlæg – og der kommer teknisk information nogle dage i forvejen). Måltiderne vil vi i udgangspunktet ikke spise sammen, men der vil være “virtuelle kaffeborde” hvor man kan sludre med forskellige grupper af de andre deltagere i nogle af pauserne. Der vil være et døgn – op til nytårsaften – hvor vi lægger op til stilhedsretreat på den særlige måde vi plejer at gøre til nytårs-mysteriet – og hvor vi som altid gennemgår det meditations- og mysterieforløb, vi kalder Kosmogonia.

NYTÅRSAFTEN spiser vi ikke sammen – men der vil være sessioner og gruppe-deling i flere omgange, planlagt så vi kan spise og gå tur ind imellem. Vi vil også sige skål – og nogle meditative ting der overgår skål – nogle gange.

VI HAR ERFARING MED MEDITATIONER OG GRUPPEFORLØB ONLINE. Det kan have en helt særlig intensitet, som godt – når det er nødvendigt, og når vi i fællesskab sætter intentionen højt og klart – kan give noget lige så smukt og dybt og sjovt som når vi mødes i det fysiske rum. 

ONLINE RETREAT KAN GENNEMFØRES HVOR SOM HELST – men hvis du har mulighed for at have et stille rum indendørs og adgang til en eller anden form for natur eller park udendørs, er det særlig fint.