Nytår med fordybelse og bevægelse

30. december 2017 – 1. januar 2018.  Strandgården, Gomde, Helgenæs

 

 

Nytår med fordybelse og bevægelse:
To døgn med dyb meditation –– stille og dynamisk.

Der bliver også filosofisk refleksion, og en smuk fest.

Dans kærligt farvel til gamle cirkler
—  og skab rum i dit sind og dit liv, til nye bevægelser.

 

 

Invitation: Vil du være med til at holde en anden slags nytår, med både intensiv fordybelse og farverig fejring? Det foregår på Strandgården, som er del af det buddhistiske retreat-center Gomde på Helgenæs, og det bliver en kombination af meditations-retreat, danse-workshop, og nysgerrig filosofisk udforskning. Rammerne vil desuden give rig mulighed for at nyde både storslået natur, god lyd, god stilhed, god mad — og samvær med nye og måske gamle venner.

Nytårsaften holder vi en smuk fest – en god middag, lidt god vin, legende udforskning af at sætte ord på dybeste ønsker for os selv og andre, og et par lange danse-sessions som bygges grundigt op med klangbund i hele vores vågne væsen.

Programmet for de to døgn består af:

Stille meditationer i Gomdes smukke tempelhal – med lidt introduktion og indledende guidning så det fungerer fint uanset om man har stor eller lille erfaring med meditation.

Dynamiske meditationer med bevægelses-inspirerende musik. Her vil også være lidt guidning og udforskninger, og meget plads til leg og kreativitet.

Vi arbejder med god lyd, både optaget og levende musik, i et stort register fra dvælende til dynamisk og hovedfokus på det rytmiske og intensive.

Filosofiske refleksioner åbnet med små skarpe oplæg fra gruppelederne. Temaerne vil blandt andet være østlig og vestlig spiritualitet, tidens cirkler og linjer, meditationsprocesser, kreativitet og Det gode liv. Filosofien er her ikke for at belære om færdige svar – det gør rigtig filosofi aldrig – men for at åbne større rum vi kan udforske.

Måltider  – igen i år tilberedt af vores fantastiske middelhavs-vegetar-kokke.

Meget stilhed og fordybelse i begyndelsen, meget farverig mysteriefest omkring nytårsdaften.

Pauser med tid til gåture i Helgenæs’ overdådige natur, individuelle meditationer, jam-sessions, eller hvad der ellers dukker op.

Seminarets rammer: Kursusprisen er inklusive overnatning og fuld forplejning – farverig vegetarisk mad, og kaffe, te, frugt undervejs. Kursuslokale og indkvartering er på Strandgården, som er en del af det buddhistiske retreat-center Gomde.

Lige udenfor døren er der bakker, æbleplantager, markstier, skove og strande.

 

Kursusledere

  • Niels Viggo Hansen Filosof og fysiker, ph.d., forsker ved Århus Universitet i bl.a. gruppedynamik og meditation, meditationslærer gennem 35 år, mangeårig elev af Michael Barnett, Chökyi Nyima Rinpoche mfl.
  • Charlotte Juul, skuespiller, psykoterapeut, master i transpersonel psykologi, coach, meditationslærer.
  • Desuden bidrager Maria Rose Dybvad, Max Bering og andre medlemmer af Moving Meditation gruppen

Start og slut: Vi starter lørdag 30. december med tjek-ind, kaffe osv fra kl 14 og velkomst-møde kl 16. Vi slutter med frokost mandag 1. januar kl 13.

Deltagerpris:

Delt dobbeltværelse 2750 kr
Enkteltværelse 3250 kr
Sovesal 1950 kr
Overnatter ikke på stedet 1750 kr

 

Prisen omfatter kursusgebyr og fuld forplejning, kaffe, te, frugt, mm. Dette omfatter også en vegetarisk nytårsmiddag med drikkevarer.

Afbud: 100% refusion indtil 20 dage før kursusstart, 50% refusion indtil 4 dage før kursusstart.

Kursusfolder: du kan hente en kursusfolder til udskrift på din printer – hvis du fx vil hænge den på køleskabet eller give den til en ven du vil invitere med.

Tilmelding: Send en email til info@moving-meditation.dk  om at du gerne vil deltage. Skriv også gerne en sætning eller to om din hidtidige erfaring med meditation og lignende. Så sender vi dig en email med kontooplysninger osv. Reservation efter først-til-mølle princippet.

Kontakt/mere info: info@moving-meditation.dk ,  tel. +45 2895 0103