Åben aften i Århus – 18. november

Dans med hele dit væsen.

Vi introducerer nye og klassiske veje i dynamisk meditation, og vi arbejder i hele registret fra dyb stilhed til dunkende rymter og sved på panden.

Det hele ligger godt til super-erfarne og rene nybegyndere.

Du kan tage bevægende meditation både som en dejlig fest og som en intensiv træning. Under alle omstændigheder er formen god for nye åbninger, ny given-slip, ny vågenhed.

Der er hovedvægt på erfaring og praksis, altid introduceret så alle kan være med. Vi har også altid et par pauser med nogle minutters filosofisk refleksion i erfaringen.

Denne gang er temaet kreativitet / autenticitet og rytme. Er du kun “rigtig” i din bevægelse hvis den ikke gentager noget der er sket før? Betyder ægthed og autenticitet at alt bliver til inde i dig i dette øjeblik? Og hvordan hænger det fornyende og kreative sammen med at musik og dans er så dybt forankret i fænomenet RYTME – som jo er gentagelsens kunst?

Vi fortsætter i øvrigt eksperimentet med at give et par guidede øvelser med hjem, til dem der er interesserede i at bruge elementer af Moving Meditation i en daglig meditationspraksis. Eksperimentet åbent for alle interesserede. Det er gratis at deltage. Der er ikke et særskilt hold, men det vil bare være sådan at en af aftenens øvelser samtidig bliver tilgængelig som lydfil. I umiddelbar forlængelse af efterårets åbne aftner kan man blive hængende og stille spørgsmål og dele erfarnger med hjemme-praksis, og vi har også oprettet et lukket elektronisk forum for dem der bruger denne træning.

Læs mere om Moving Meditation her.

Med Niels Viggo Hansen, ph.d., fysiker, filosof, meditationslærer  – og sikkert andre medlemmer af Moving Meditation kollektivet

Tid: Lørdag 18. november, kl. 19.00-22.00

Sted: “Move’n Act” Grønnegade 93 E, Århus

Entre: 100 kr – studerende halv pris

Tilmelding: ikke nødvendig, man dukker bare op
(Men du må meget gerne klikke  “deltager” på begivenheden på facebook så vi har en ide om hvor mange vi bliver)

Husk: løstsiddende tanker, og tøj der er godt at bevæge sig i.

Kontakt: Moving Meditation,
info@moving-meditation.dk, tel: +45 2895 0103
web: www.moving-meditation.dk