Åben aften i Århus – 28. september

Dans med hele dit væsen.

Vi introducerer nye og klassiske veje i dynamisk meditation, og vi arbejder i hele registret fra dyb stilhed til dunkende rymter og sved på panden.

Det hele ligger godt til super-erfarne og rene nybegyndere.

Du kan tage bevægende meditation både som en dejlig fest og som en intensiv træning. Under alle omstændigheder er formen god for nye åbninger, ny given-slip, ny vågenhed.

Der er hovedvægt på erfaring og praksis, altid introduceret så alle kan være med. Vi har også altid et par pauser med nogle minutters filosofisk refleksion i erfaringen.

Denne gang er temaet MEDITATIONENS VÆSEN. Vi introducerer de grundlæggende skridt ind i dyb meditation en tand mere grundigt end vi plejer, og kigger grundigt og nysgerrigt ind i hvad der sker, skridt for skridt, på en måde som er interessant og brugbar uanset om du har mediteret en eller titusind gange. Vi udforsker samtidig forholdet mellem vågenhed, stilhed, bevægelse og hjertelighed.

Læs mere om Moving Meditation her.

Med Niels Viggo Hansen, ph.d., fysiker, filosof, meditationslærer  – og sikkert andre medlemmer af Moving Meditation kollektivet

Tid:  Fredag 28. september kl. 19.00-22.00

Sted: “Move’n Act” Grønnegade 93 E, Århus

Entre: 100 kr – studerende halv pris

Tilmelding: ikke nødvendig, man dukker bare op
(Men du må meget gerne klikke  “deltager” på begivenheden på facebook så vi har en ide om hvor mange vi bliver)

Husk: løstsiddende tanker, og tøj der er godt at bevæge sig i.

Kontakt: Moving Meditation,
info@moving-meditation.dk, tel: +45 2895 0103
web: www.moving-meditation.dk