Mysterieskole til midsommer

7 – 9 juli ( eller evt. 8-10 juli hvis du vil nyde lidt ekstra ferie)
IN ENGLISH HERE.

Vi inviterer igen i år til tre midsommerdøgn på Helgenæs med 100% ferie og 100% mysterium. Du kan læse hele programmet her.

Ideen om mysterieskole stammer fra vores retreats sidste år, hvor en meget klassisk, meget ny og meget bevægende serie af meditationer voksede frem. De er tilrettelagt som et døgns intensiv sammenhængende fordybelses-proces, i bølger af stilhed og bevægelse. Serien adresserer på en ny måde vores dybe indfoldethed i levende natur (læs mere i programmet) og gav alle så klar en oplevelse af at være helt ny og åben – et nyt levende væsen i en ny levende verden – at vi kalder det nye forløb “kosmogonia” (verdens fødsel) meditationerne. Vi ser det som en slags gentagelse af de mysterieforløb, de gamle grækere brugte til at genfinde forbindelsen med det kosmiske.

Mysterie-forløb er helt sikkert noget vi gør for lidt af i dag. Men det smukke er at det kan gøres i dag. I fuld dybde. Uden at kræve stoffer, stive autoritetsformer eller medlemskaber. Humoristisk alvorlig åbenhed er rigeligt.

Efter et besøg i mysteriets kerne er det klart man også holder en mysteriefest.

Vi regner med også at lave åbne dage i København og Århus baseret på de nye meditationer. Men på et sommer-retreat vil du kunne møde dem i fuld blomst. Her vil vi have rigtig tid og plads omkring mysterie-processen, og samtidig kunne pakke den ind i feriedage i Danmarks skønneste natur.

På de tre dage når vi også både levende filosofiske refleksioner, levende stille meditationer i Gomdes skønne tempelhal, og mange af de levende gruppe-meditative øvelser du måske kender fra vores tidligere arbejde, fx de åbne aftner i Århus. Vi håber du har lyst til at dele udforskningerne i mysterieskolen.

Læs mere om forløbet og praktikaliteterne i kursusbeskrivelsen. Du er også velkommen til at tjekke ind på begivenhedens facebook-side.

Kærlig hilsen,
Moving Meditation.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *